maandag 1 april 2013

Go Vap


Het einde van de vakantie komt nu echt in zicht…..Alle waarschuwingen over sneeuw en vorst slaan we met een gemengt gevoel in de wind.

 
 
Nadat we gisteren nog een heerlijke dag in Nha Trang hebben gehad zijn we vanmiddag naar Ho Chi Minh City gevlogen. Op dit moment zitten we in de studio van Laurens in Go Vap, een buitenwijk van HCMC. De studio is prachtig en we hebben uitzicht over de rivier. Deze buitenwijk is totaal niet toeristisch, we zijn ook hier weer een bezienswaardigheid. Terugkijkend op onze reis kunnen we alleen maar concluderen dat we het geweldig gehad hebben!! Onderling was het reuze gezellig, is er geen enkele wanklank gevallen. Wat de organisatie van onze vakantie betreft moeten we Laurens van Vietnam Journey een groot compliment maken. Alles was super geregelt. Leuke hotels, goede routebeschrijvingen, allerlei tips, en qua tranfers hebben we niet één keer ergens hoeven wachten. Kortom het was tot in de puntjes voor elkaar!! We kunnen zeker zeggen dat we een top reis hebben gemaakt, alweer één met een gouden randje!
 
Als je zo voldaan bent en zoveel hebt beleefd is het ook weer fijn om naar huis terug te gaan. Het is goed zo….. Morgenmiddag vliegen we naar Kuala Lumpur en vandaar door naar Amsterdam. Heerlijk om de kinderen, familie, vrienden en collega´s weer te zien. Leuk dat onze blog zoveel bekeken is en dat er regelmatig is gereageerd, bedankt daarvoor! En uiteraard gaan we nog lang nagenieten van al onze belevenissen!! En voor wie dat leuk vind geven we nog graag persoonlijk een toelichting….tot ziens in ons koude kikkerland!!

6 opmerkingen:

 1. Hallo luitjes.
  Het was leuk om jullie de afgelopen vier weken te volgen.Goede reis morgen en tot snel.
  Ria en Cor van der Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Prinsen en prinsessen,

  Dat is snel gegaan. Goede reis naar huis en tot snel.

  Groetje Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goeie reis en alvast 'welkom thuis'!!

  BeantwoordenVerwijderen