zaterdag 30 maart 2013

Nha Trang dag 3


Dit leventje verveeld niet snel….. Temperaturen van rond de 30 graden, een heerlijk zonnetje, strand, zee, zwembad en verstelbare brede ligbedden met van die zachte dikke kussens waar je zo lekker in wegzakt en alle tijd van de wereld…..mmmmm.
We zouden vanmiddag naar Nha Trang centrum gaan maar zelfs daar zijn we te lui voor.

 
Op dit moment zitten we uit de buiken. We hebben zojuist de eerste barbecueavond van 2013 gehad. Keuze te over; krab, kreeft, garnalen, gamba’s, verschillende schelpdieren, vissen en allerlei soorten vlees. Daarnaast een buffet van diversen bijgerechten én een dessertbuffet. Wat we er in de eerste week vanaf gefietst hebben zit er nu driedubbel bij geloof ik. Zo voelt het in ieder geval wel, pffff…….
 
 

Naast de hartelijke groetjes willen wij iedereen hele fijne Paasdagen toewensen!! Voor ons dit jaar geen paaseieren maar dat hebben we er graag voor over.

4 opmerkingen:

 1. Het ziet er prachtig en heerlijk uit! Geniet er nog eventjes van!

  Groetjes Bart & Elvira

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet maar lekker van jullie laatste dagen in Vietnam! Vast goede reis terug toegewenst. groetjes, André en Alinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha die Joke,
  Bedankt voor je uitgebreide verslaggeving. Erg leuk! Hier is het steenkoud, met vorst en sneeuw. Het lijkt nog niet op lente. Dus: óf jullie nemen die warme lucht mee hier naartoe, óf ik raad jullie aan terstond bij te boeken. Anders stolt het bloed jullie terstond in de aderen...: ik heb gewaarschuwd!
  Lieve groetjes voor allemaal,
  Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Joke,
  Leuk om jullie te volgen. Goede reis terug.
  lieve groet voor allemaal van Atieb

  BeantwoordenVerwijderen