donderdag 28 maart 2013

Nha Trang


Onze vakantie gaat inmiddels al aardig naar het einde lopen. Na zoveel bezigheden en bezichtigingen is het tijd voor rust en ontspanning. Traditiegetrouw sluiten wij onze reizen af met een paar dagen zonvakantie in één of ander heerlijk oord en zo ook deze keer. Het complex waar we nu nog 4 nachten blijven is geweldig. Onze oceanview kamer ligt aan het strand waar we de zee, op enkele meters afstand, horen ruisen en het uitzicht prachtig is!!
 
 
Het hele complex ligt tegen een berg aan en heeft super mooi aangelegde tuinen. De grasmat ligt er zo strak bij dat we eerst dachten dat het nep was maar niks is minder waar. Vandaag hebben we heerlijk bij het zwembad gelegen, niks drukte of massa. Alles gaat heel relax en we worden vreselijk verwend.
 
 
We liggen nog maar net of er worden fruitspiesjes uitgedeeld gevolgt door een tropisch sapje. Af en toe dompelen we even onder, we lezen wat en genieten van de zon en de dingen om ons heen. Helaas moet Piet dit alles vandaag missen want de arme ziel is hartstikke beroerd. Zijn maag en darmen gaan iets teveel hun eigen gang, dus dat is balen. Maar thuisfront….we zorgen goed voor hem!! Een pilletje hier en daar, laten speciaal eten aanrukken en gaan regelmatig even op ziekenbezoek!! Hopelijk gaat het morgen beter……

1 opmerking:

  1. Hallo vakantiegangers,
    Wat vliegt de tijd, dat jullie al weer in de laatste dagen zitten..... Geniet er nog maar even van met elkaar. Het zien van die half blote lijven doet ons steeds meer snakken naar een beetje voorjaar. Alvast een hele goede terugvlucht!

    Groetjes, Hans en Mary

    BeantwoordenVerwijderen