woensdag 20 maart 2013

Tam Coc dag 2


We hebben vannacht redelijk geslapen. Af en toe schrikken we wakker door het gebonk van een deur of de lift die zo´n herrie maakt dat we bang zijn dat hij elk moment naar beneden kan knallen. Het is door de hoge plafonds en de harde vloeren heel gehorig. Maar eerlijk is eerlijk, de omgeving is schitterend. We maken een mooie wandeling door de rijstvelden.
 
 
 
Het dorpje Tam Coc valt ons uiteindelijk ook nog mee. Er is meer te beleven dan we in eerste instantie dachten en zien zelfs kansen voor een betere hap dan gisteravond.  In de middag creëren de mannen een gezellig zitje op ons kale privé dakterras. Er worden stoelen uit de bar van twee etages lager gesleept en voila…..boekje erbij en relaxen maar. De temperaturen zijn de afgelopen dagen, met rond de 24-25 graden, goed te doen. Het is hier in het noorden wel bewolkter en vochtiger dan in het zuiden.

2 opmerkingen:

  1. Piet en Joke, gefeliciteerd met jullie 4-jarig jubileum! Dat is als ik het goed heb vandaag. Moeder en ik hebben afgelopen zondag Mark en Bart even lekker uitgehoord, maar volgens mij gaat het wel goed op de Schans. Nou, schone familie, geniet van jullie verdere vakantie. Als jullie thuis zijn, is er in ieder geval een prachtig reisverslag! groetjes, Alinda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is zo leuk om de verslagen te volgen. Komt E reader toch van pas Corina. Groeten Lies

    BeantwoordenVerwijderen