donderdag 14 maart 2013

Fietsdag 7


Chau Doc

Een extra nacht in Chau Doc geeft ons de keuze om of een route van ruim 30 km te fietsen of een rustdag in te lassen. Wij kiezen (weer) voor het laatste en laten de fiets lekker rusten in de garage. Chau Doc is een stad en ligt aan de westoever van de Hau Giang. Er wonen meer dan 100.000 mensen, een mengeling van Vietnamezen, Chinezen, Khmer en Cham. Men moet het hier het meest hebben van de kweek van vis. Onze welbekende pangasius (Panga) komt hier ook vandaan.
 
In de morgen bekijken we de tempel van Bo De Dao Trang en lopen een rondje over de centrale markt. Na de lunch willen we kijken of we Sam Mountain op kunnen. Terwijl we ons hoofd buiten de deur steken weten we eigenlijk allemaal dat het gekkenwerk is om met deze termperaturen een berg op te gaan….. We schrappen het idee en gaan lekker op een terrasje zitten, tenslotte hebben we vakantie!
 

By the way, bedankt voor de reactie’s die we regelmatig krijgen van het thuisfront. Hartstikke leuk!!

2 opmerkingen:

 1. Lekker blijven fietsen! Goed voor het lichaam en je conditie. Straks gaan jullie een paar dagen op strand liggen en dan komen de kilo's er heel snel bij!;) Ik hoor trouwens niks over het eten. Is dat nog een beetje lekker of komt de rijst jullie oren al uit?
  Groeten, Bart

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jacqueline de Best15 maart 2013 om 10:04

  Hi Corine

  Zo te zien hebben jullie het aardig naar je zin....je zijn goed bezig....sporten onder extreme omstandigheden...
  Leuk om alle verhalen te lezen op je blog...nog veel plezier en laat Kees je billen maar masseren.


  Groetjes uit een koud Nederland
  Jacqueline.

  BeantwoordenVerwijderen