vrijdag 29 maart 2013

Nha Trang dag 2


Op deze Goede Vrijdag zoeken we het strand een keer op. De dagen beginnen hier vroeg. Omdat elke dag rond een uur of drie de zon achter de wolken verdwijnt en het s´morgens het lekkerst is zitten we al om 7:00 uur. Eerst even bakken en rond een uurtje of half negen aan het ontbijt. Daar nemen we uitgebreid de tijd voor. Het eten is in heel Vietnam verrukkelijk. Maar op Mia Resort, waar we nu zijn, is het wel heel exclusief en daar genieten we dus extra van.
 
 

Door de deet (anti muggenspul) zien de teennagels van Corina en mij er niet meer uit. Als er al een lakje opzat is het inmiddels geheel verdwenen en daar hebben we  vanmiddag iets aan laten doen. Heerlijk hoor en het resultaat mag er zijn!
 
Piet is trouwens weer op de been! Nog niet 100 % fit maar wel stukken beter dan gisteren. Het eten blijft waar het hoort te blijven en vanmiddag heeft hij zelfs een biertje geprobeerd. En....misschien doet het jullie goed.....vanavond hebben we onze tweede stortbui tijdens deze vakantie. Het komt op dit moment met bakken uit de hemel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten