maandag 25 maart 2013

Hoi An dag 2


Na een dikke twee weken gaan we de fiets toch een beetje missen. Daarom vragen we in ons hotel vier exemplaren en doen we een route in de omgeving. Wat een verschil deze fietsen met de mountainbikes die we eerder hadden. De ene fiets trapt door, de andere heeft een aantal slagen in het wiel, ze kunnen niet op slot en de zadels kunnen niet omhoog of omlaag. Gelukkig is de route maar een kilometer of vijftien dus we nemen ze voor lief, dat redden we wel. We komen weer langs prachtige rijstvelden, een militaire begraafplaats, een mooie tempel en groentetuinen.
 
De laatste staan er keurig bij. Het valt ons trouwens op dat het in deze omgeving sowieso schoner en netter is dan in de rest van het land. Aan het einde van de rit komen we voor het eerst op een Vietnamees strand uit. Daar relaxen we een poosje en trappen daarna terug naar het oude deel van Hoi An voor een cappucinno met een overheerlijk gebakje.

Wat de foto´s voor vandaag betreft hebben we een beetje pech. Na het maken van een paar mooie plaatjes merk ik dat de camera steeds piept en wat blijkt….de memorycard is niet teruggedaan en zit nog in laptop. Geen foto´s dus helaas. Gelukkig had ik mijn mobiel op zak waarmee ik nog enkele aardige foto´s heb kunnen maken.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten