dinsdag 15 november 2011

Pangkor Laut

Het had wat voeten in de aarde maar uiteindelijk zitten we nu prinsheerlijk op een goddelijk eiland…..
Gisteren werden we met de auto naar Lumut gereden. Ik wist tijdens de rit ineens weer waarom ik vorig jaar het eerste kwartier heb zitten huilen van ellende. Ze rijden hier als idioten….. Omdat we vorig jaar zelf reden hielden we het één en ander nog redelijk in de hand maar nu worden we gereden en de chauffeur neemt met de regels (voor zover ze die hier hebben) niet zo nauw. Pfff een zucht van verlichting toen we er waren. In Lumut stapte we op de ferry naar Pangkor waar ons een behoorlijke tegenvaller wachtte. Ons hotel zag er niet uit! De kamer leek wel een donkere grot en daarbij was het oud en vies. Ook het restaurant kon wel een sopje gebruiken. Slik…dit was echt een kater na ‘t heerlijke en geweldige Australië deel. In eerste instantie besloten we er gewoon het beste van te maken en het voor lief te nemen, het was tenslotte niet anders. Tot we wat later onder de douche stapte en alleen koud water hadden. Dat was letterlijk en figuurlijk de druppel. Onder het mom van niet geschoten is altijd mis heb ik de telefoon gepakt en het reisbureau gebeld waar we voor een groot deel de reis hebben geboekt. Na een korte uitleg begrepen ze daar onze teleurstelling en zijn van alles in het werk gaan stellen om iets anders voor ons te regelen. Gelukkig lukte dat snel waardoor we nu op het eiland Pangkor Laut zitten.Hadden we eerst iets wat zwaar tegenviel, nu overtreft het al onze verwachtingen. Het is hier helemaal geweldig!! Hier gaan we vast en zeker nog een paar super dagen krijgen en onze reis in stijl afsluiten.

5 opmerkingen:

 1. Hoi Joke &Piet,

  Goh jullie komen nogeens ergens!!!!
  Ik heb jullie avontuur van begin tot(bijna)einde gevolgd.
  Leuk om te lezen en prachtige foto's!!!
  Je ziet er erg gelukkig uit Joke!
  Nou geniet er nog maar lekker van, hier is het ijskoud.

  He groetjes,
  Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een mooie reis met veel indrukken lees ik.
  Nog fijne dagen daar en een behouden thuiskomst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Joke, als ik je verslag lees ben ik weer even terug Down under. Wat hebben jullie veel gezien! Nu lekker bijkomen en alle indrukken verwerken. Geniet enne...... No worries. Tot volgende week, groet Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi hoi PietieJo. Jeminee wat een reis ervaring doen jullie weer,ben benieuwd volgende week als je komt. Kom je zondag thuis in je uppie zoals verwacht? Goede reis terug naar het verd koude holland, Brrrrrrrrr. Handschoenen aan en sjaal om hoor, dat is pas een koude douche.
  doei doei Wim en Ineke

  BeantwoordenVerwijderen