dinsdag 1 november 2011

Halls Gap

Allereerst allemaal bedankt voor de reactie`s die we steeds krijgen, dat is onwijs leuk!! Helaas hebben we niet genoeg (internet)tijd om overal steeds op de reageren maar we lezen ze allemaal!

Het luie zweet, voor zover het er nog zat, is er aardig uit. We bivakeerden de afgelopen twee dagen in Halls Gap. Dat ligt in de deelstaat Victoria een kleine 300 km ten westen van Melbourne. Hier ligt het grootste nationale park van Victoria: The Grampians. Het heuvelachtige en wijdse landschap heeft plaats gemaakt voor bergen.We maken een paar mooie tochten waarbij het uitzicht geweldig is. Ook komen we, naast de vele vogels, weer verschillende dieren tegen zoals kangoeroe’s, één of andere grote egel en een soort slanghagedis.De watervallen vielen overal een beetje tegen vanwege te weinig regen. Gelukkig kwamen we op het laatst nog een exemplaar tegen waar wat water vanaf kwam.
Vanmorgen waren we voor het eerst in de war qua tijd. We lezen dat het uur bij jullie verzet is maar wij zijn de hele vakantie met de tijd in de weer. Telkens als je een deelstaat passeerd is de tijd anders. In Kuala Lumpur ging de tijd 6 uur vooruit, Sydney nog eens 3 uur erbij. Daarna in Cairns 1 uur eraf. Toen Alice Springs een half uur eraf, en Adelaide een uur erbij en nu moest er ook weer een half uur bij. Maar dat waren we dus even vergeten. Gelukkig heeft het geen problemen opgeleverd wat met een vlucht natuurlijk zomaar zou kunnen. Het blijft opletten geblazen. Het weer is prima, lekker zonnig en met een graadje of 18-20 prima to do weer.

4 opmerkingen:

 1. Het is zeker wel goed voor de lijn zo,n vakantie(hahahaha)met alles wat jullie doen.Maar ik lees dat jullie het super vinden toch.leuk allemaal.Hier ook alles ok kids,huis,hond,alles gaat z,n gangetje.veel plezier daar.groetjes je broertje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er fantastisch uit Joke en Piet! Leuk om jullie zo op reis te volgen. Nog veel plezier en sterkte met de tijdsverschillen, lastig hoor!
  Groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto van jullie, en wat zullen jullie onderhand een goeie conditie hebben....
  nog veel plezier!
  groetjes, Rina.

  BeantwoordenVerwijderen