zondag 30 oktober 2011

Coonawarra

De Goden zijn ons goedgezind geweest…we hebben heerlijk geslapen en er zijn geen gekke dingen gebeurt!! Tijdens het ontbijt zien we een stel zwarte zwanen en pelikanen overvliegen en ook de roofvogels zijn rijk vertegenwoordigt. Als we wat later weg willen rijden blijken er ook nog eens vier emoe´s zowat in onze ´achtertuin´ lopen. Wat een grote beesten zijn dat eigenlijk van zo dichtbij. We laten hierna het National Park voor wat het is en gaan dwars door een wijngebied naar Coonawarra.In deze plaats zijn veel wijngaarden van bekende merken die we ook in Holland kennen. Zo komen we o.a. Lindemans tegen die we zelf wel eens kopen. We brengen een bezoekje bij Rymill, mogen proeven en zien hoe de wijn tot stand komt.

4 opmerkingen:

 1. Hier een berichtje vanuit een zonnig Katwijk. Vanmiddag kwam Jan samen met Dushi me ophalen en hebben we heerlijk gewandeld op strand. Geen roofvogel gezien maar wel veel meeuwen bij het rustige zeetje.... Afgelopen weekend is het uur verzet, vanmorgen kwamen we dus gemakkelijk vroeg uit bed om te gaan werken. Nu, om 18.00 is het al aardenacht. Gelukkig zitten we hier niet in de middle of knowhere! Veel plezier nog bij de aussies! Gr Fijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Joke en Piet,
  Hier een berichtje uit Valkenburg.
  Het is leuk om jullie "reisavonturen" te volgen. Jullie doen heel wat indrukken op.
  Heb wel een beetje gelachen om je shoppingavontuur!!!
  Geniet van jullie reis, lieve groetjes Mariëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Joke en Piet

  Leuk om jullie zo te volgen.
  Wat een prachtige reis!
  Ik wens jullie nog veel plezier en geniet van al het moois.

  Hartelijke groet van José

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ha joke, ik ken nog zo'n licht die dag vergat alleen knalde er een vrachtwagen achterop. Hoezo schade?? Mooi verhaal.

  erik

  BeantwoordenVerwijderen