woensdag 17 juni 2015

Glen Coe

Ook deze blog een dagje later dan de bedoeling..... Omdat ons tripje met de stoomtrein niet door gaat besluiten we vandaag een ruim 4 uur durende tocht door het dal van de Glen Coe te maken. Om bij het startpunt te komen rijden we door een prachtig bergachtig gebied. Onderweg is er al een behoorlijke discussie tussen de mannen over de plaats van bestemming. Links, rechts of toch maar weer keren….. Dit keer begrijpen wij (dames) het wel want alles wat we zagen leek in de verste verte niet op het aangegeven punt. Na veel vijven en zessen hebben we een parkeerplaats die aardig aan de beschrijving voldoet. Hé hé eindelijk….. De makkelijke schoenen worden omgeruild voor de bergstappers en de tocht kan beginnen.
Onderweg blijft er steeds weer twijfel. Moeten we nou links of rechts van de weg en waar is het pad nu weer. We verzeilen in een bos dat niet omschreven staat in de route. Om een lang verhaal niet al te lang te laten duren….na twee uur tobben houden we het voor gezien en keren we om richting de auto.
Daar doen we ook nog eens anderhalf uur over om er te komen. Geen route maar toch wel weer een een mooie wandeling van drie en een half uur rijker!! In Fort William drinken we een lekker bakkie met een citroentaartje en wat later een lekker biertje op toch weer een leuke dag! En voor wie het leuk vind....bij de blog van gisteren staan nu wel wat foto's!!

3 opmerkingen:

  1. Volgens mij genieten jullie volop. Jullie wandelen wat af zeg.. Mooie plaatjes iedere keer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat jullie het leuk hebben, mooie foto's! Gr Jan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat jullie ons volgen Jan en Fijke!! Groetjes terug x

    BeantwoordenVerwijderen