zondag 14 juni 2015

Isle of Skye

Bulstronk valt vandaag reuze mee, ze heeft vast lekker geslapen want ze is uiterst vriendelijk. We mogen een ontbijtje van de kaart kiezen en – eerlijk is eerlijk – het is heerlijk! Na het ontbijt worden de wandelschoenen weer aangetrokken en vertrekken we richting het noordelijkste puntje van Skye. Daar lopen we “De kaap van Rubha Hunish”. Hier lopen 100m hoge basaltklippen naar het betoverende schiereiland Hunish.
Wat een schitterende tocht weer. Elke paar meter veranderd het uitzicht en ziet alles er weer heel anders uit. We klimmen en klauteren heel wat af en genieten van elke minuut! Het weer is winderig en koud maar gelukkig wel droog. Een dikke vier uur later zitten we weer in de auto en rijden we via de oostkust terug naar Edinbane.
Alweer een dag met een gouden randje…….

1 opmerking:

  1. Hoi Familie Prins, ik vroeg me af hoe jullie het in Schotland zouden hebben, toen ik me herinnerde dat Joke een blog bijhield in vakanties. Heel leuk om te lezen dat jullie het zo naar jullie zin hebben. Geniet er nog verder van met elkaar!!! Groetjes Hans en Mary

    BeantwoordenVerwijderen