donderdag 27 mei 2010

Delicious 2

Hé hé dankzij de duidelijke uitleg van Walter heb ik 'm door! (bedankt Walter!!) Het was veel simpeler dan ik dacht. Nu gaandeweg steeds meer bookmarks toevoegen. Volgens mij is dit wel een handig "dingetje" zowel voor werk als privé. Ik weet niet meer bij wie ik het in de blog las.... maar je bent inderdaad al die losse aantekeningen en briefjes van leuke sites altijd kwijt als je er een keer iets mee wilt doen en dat is hiermee opgelost. En altijd overal alles bij de hand.

3 opmerkingen:

 1. Hallo Joke, via "Floddertje" ben ik even bij jouw blog gaan kijken. Je hebt een heel leuke layout, komt prinselijk over. Jullie hebben het maar druk met de 23 dingen. Succes ermee. Heb je naast Delicious ook al een wiki? Onthoud goed je accountnamen, een administratie op zich met 23 dingen.
  Mvg
  Auke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Auke,

  Leuk dat je via Floddertje bij mij terecht bent gekomen. Bedankt voor je compliment! We hebben het al zo druk met 1001 dingen en nu nog eens 23 dingen erbij...pfff. Maar goed, wel leuk allemaal. Ik heb inmiddels ook een wiki. We worden super allround op deze manier.

  Groetjes,
  Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier worden ook weer allerlei netwerken uitgebreid. Handig hoor; waar zo'n cursus niet goed voor is..

  BeantwoordenVerwijderen