zaterdag 19 november 2011

Back to reality

Helaas de koek is op!! De koffers zijn weer gepakt en we zijn al uitgecheckt. Nog een paar uurtjes dan varen we terug naar het vaste land. Daar worden we (als het goed is) opgehaald en naar het hotel op de luchthaven van Kuala Lumpur gebracht waar Piet vannacht zal slapen. Zoals we al wisten gaat hij morgen terug naar Australië om daar nog een paar weken te werken. Niet leuk maar “part of the deal” zullen we maar zeggen. Ik ga dus alleen terug naar Nederland en beloof goed op m’n paspoort te passen deze keer…..



We kunnen terugkijken op een hele bijzondere en schitterende reis! Wat een indrukken, belevenissen en prachtige dingen hebben we gezien en gedaan. Regelmatig heb ik me bedacht hoe bevoorrecht we zijn dit mee te mogen maken! Het was van de eerste tot de laatste dag helemaal super!! Wij vonden het hartstikke leuk dat zovelen ons gevolgt hebben en iedereen bedankt voor de leuke reactie’s!!! Wat mij betreft tot snel in Nederland en allemaal de hartelijke groetjes van Piet.

1 opmerking:

  1. Jullie hebben zeker een mooie tocht om op terug te kijken. En bedankt voor al jouw inspanningen om ons op afstand te laten meegenieten.
    Het klinkt banaal maar tot woensdag: coördinatorenoverleg in Valkenburg..... echt waar!!!
    Tot dan,
    Irene

    BeantwoordenVerwijderen