zondag 12 maart 2017

Auckland II


Onze laatste dag met elkaar was op z’n zachtst gezegd een natte dag...het komt met bakken uit de hemel in het nu troosteloze Auckland. Toch heeft het ons er niet van weerhouden om een deel van de stad te bekijken. We struinen een poosje langs mooie winkels en lopen een stuk bij de haven.  

Er liggen twee knoerten van cruiseschepen...ongelofelijk dat deze bakbeesten blijven drijven. Na een bakkie troost met wat lekkers wagen we gehuld in regenjas de oversteek met de ferry naar Davenport, het oude stadsdeel van Auckland. Van hieruit heb je doorgaans een mooi uitzicht over de stad. Nu moeten we wachten op een “helder” moment om iets te zien en wat foto’s te kunnen nemen. Ondanks alles blijft de stemming prima!! Cees trekt, tot groot ongenoegen van Corina, zijn broekspijpen zo hoog op dat het lijkt of hij alleen een regenjas aan heeft. We hebben vreselijk gelachen en hij had heel wat bekijks. Volgens Cees kijken zelfs de mannen naar zijn mooie benen..... wij laten hem in die waan hahaha!!

Als we weer terug gevaren zijn gaan de sluizen boven ons hoofd nóg meer open. De straten veranderen in complete riviertjes. Dus duiken we maar snel een tentje in voor een heerlijke lunch in de hoop dat het nog wat opklaart. Maar helaas blijft het gieten. Tegen vijven zijn we terug in de buurt van de B&B waar we wat drinken en een hapje eten. De avond ervoor hebben we al een flesje champagne soldaat gemaakt om de super gezellige en prachtige weken met elkaar af te sluiten. Het zit er voor ons op hier in Nieuw Zeeland!!Rond half tien worden we bij het vliegveld afgezet door Cees en Corina en nemen we afscheid van elkaar en van het prachtige land. Het voelt dubbel om ze achter te laten... Gelukkig komen ze in augustus weer even naar Nederland en lang leve FaceTime. Terwijl wij net zijn ingestapt voor de (tweede) vlucht van Singapore naar Thailand zitten Cees en Corina in het vliegtuig naar Christchurch. Daar gaat morgen weer gewerkt worden en wij gaan nog een paar dagen vakantie vieren in Hua Hin.


2 opmerkingen:

  1. Het was een top vakantie, heerlijk om met z'n viertjes gereisd te hebben en super bedankt voor de blog ( ik weet wat dat er best wel wat tijd in gaat zitten) maar wij makkelijke draken zijn er erg blij mee! Liefs Cees en Corina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha graag gedaan hoor!! Enne...het was zeker top!!! Liefs xxx

    BeantwoordenVerwijderen