dinsdag 7 maart 2017

Paihia


Over het Noordereiland wordt vaak gezegd dat het minder mooi is dan het Zuidereiland. Daar zijn wij het helemaal niet mee eens. Het Zuidereiland is zeker wel wat rustiger maar dit eiland is ook prachtig!! We zijn nu in Bay of Island, net iets onder Paihia. 

Het was vanuit Whitianga een behoorlijk stuk rijden om hier te komen, maar zeker geen straf met al het mooi´s dat we onderweg zien. Deze kant van Nieuw Zeeland is een populaire vakantiebestemming vanwege het schitterende weer, een scala aan watersportmogelijkheden, de mooie stranden, de leuke baaien en de prachtige groene eilanden. Een goed vooruitzicht….dachten we….
Klagen over het weer gaan we zeker niet doen, maar sinds maanden is het hier niet zo slecht geweest. De temperatuur is heerlijk, alleen regent het pijpenstelen en waaien we haast weg. Het lijkt eerder herfst dan zomer. Natuurlijk is dat jammer, maar minder gezellig is het er niet om. We lachen heel wat af en vermaken ons uitstekend. De B&B voor de komende dagen is schitterend, een mooi uitzicht, een fleurige bloementuin en een zwembad. Tot nu toe zijn alle slaapplaatsen prima geweest trouwens!!
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten