maandag 13 maart 2017

Hua Hin

Het is prima vertoeven aan de Golf van Thailand. Terwijl Cees en Corina weer veilig thuis zijn in Rakaia, bivakkeren wij vanaf zondag nog voor een paar dagen in Hua Hin. Thailand ligt mooi halverwege Nieuw Zeeland en Nederland, dat breekt de lange reis een beetje. We kunnen hier nog tal van excursies doen maar daar zijn we wel even klaar mee. We zijn lui, bijzonder lui!!





De zon staat elke dag hoog aan de hemel en de meest vermoeiende bezigheid is naar het strand gaan. Daar laten we ons met een tijdschrift of puzzelboekje lekker op een bedje zakken. We drinken op z’n tijd een Thais biertje en ook het eten is een belangrijk deel van onze dag geworden. Je ziet het Cees...we hebben het van je overgenomen!!




Toen ik vanmiddag een stukje over het strand wandelde liep ik deze heer of dame tegen het lijf. Zwemmen doe ik wel in het zwembad hahaha...



4 opmerkingen:

  1. Thailand ziet er ook niet verkeerd uit, lekker hoor nog een paar dagen bijkomen. Ik zou idd ook niet in de zee gaan zwemmen, wie weet wat je er nog meer tegenkomt 😳

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja inderdaad Fijke, mij niet gezien hier in zee 😜.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En even voor bij het biertje......... vertel ons even waar jullie dagelijks vanaf 6 februari hebben gegeten.... haha.
    Goede terugreis en we houden contact.... een hunk van ons.
    Groetjes Cees en Corina

    BeantwoordenVerwijderen
  4. 6 febr. vliegtuig-voer, 7 febr. Sushi mmmm, 8 febr....geen idee hahaha. Een hunk terug kiwi's xx

    BeantwoordenVerwijderen