woensdag 30 juli 2014

Campbell River


Omdat het gisteren al donker is als we in Port Hardy aankomen besluiten we er vanmorgen nog even rond te wandelen. Port Hardy is een gezellig havenplaatsje ten noorden van Vancouver Island.
 
Al lopend ontdekken we een groot aantal adelaars. Het kost nogal wat moeite om deze mooie beesten op de foto te krijgen. Meestal zijn ze net te snel of te ver weg, maar deze keer kunnen we heel dichtbij komen. Helaas is het licht  niet “je van dat”, we staan precies aan de verkeerde kant en kunnen niet naar de andere kant. Evengoed zijn het toch wel een paar leuke plaatjes geworden.

Qua weer gaan de temperaturen flink omhoog, de zon staat hoog aan de hemel. Onderweg naar Campbell River rijden we langs Port McNeill, ook al zo´n leuk vissersdorp. We lopen er even langs de haven en komen daar dit exemplaar tegen. Hevig op zoek naar een lekker visje.

De route gaat ook deze keer langs veel bergen en bossen met mooie vergezichten. Aan het einde van de middag komen we aan in Campbell River. Dit ligt halverwege de oostkant van Vancouver Island en is een middelgrote plaats. Na het eten van een lekker visje lopen we ook hier nog een rondje om het één en ander te bekijken.



 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten