donderdag 31 juli 2014

Victoria


Op naar onze laatste bestemming van deze vakantie. We rijden een groot deel langs de kustweg richting het zuiden van Vancouver Island. Onderweg komen we door veel plaatsjes. Ook hier veel bos en bergen.  Af en toe stoppen we voor een bakkie koffie of om even van het uitzicht te genieten.

 
Halverwege de middag arriveren we in Victoria. Wat een leuke en gezellige stad is dit weer…. Met de plattegrond in de hand beginnen we richting de haven en belanden daar bij Fisherman´s Wharf. Dit gedeelte ligt vol met gekke, leuke en ongewone woonboten en drijvende eetgelegenheden. Het is er gezellig druk op de kade maar ook op het water. Taxi-bootjes varen af en aan. De kanoverhuur doet goede zaken en ook de watervliegtuigjes zijn in trek.
Tegen de avond lopen we een stukje door het centrum voor een eerste indruk. En natuurlijk vergeten we de inwendige mens niet. Bij een Ierse Pub gaan we om voor Fish en Chips. Met een Italiaans ijsje toe komen we qua eten alweer behoorlijk richting het Europese gevoel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten