donderdag 10 juli 2014

Huntsville


We blijven in Huntsville en zitten in een soort sportcomplex aan een groot meer net buiten het dorp. Er is hier van alles en nog wat te doen, allerlei soorten watersporten en binnen- en buitensportmogelijkheden. Qua voetbal lijkt het wel of we deze accommodatie erop uitgezocht hebben.
 
Vanmorgen hebben we een hiking trail gelopen. De wandeling was leuk maar een beetje kort. Af en toe was het wat klimmen en klauteren waarbij de bergschoenen geen overbodige luxe waren. Door de regen van gisteren was het een zompige boel en waren de rotsblokken soms behoorlijk glad. Het uitzicht bovenop de berg was overigens prachtig!!

Gevaarlijke beesten zijn we niet tegengekomen maar Knabbel en Babbel zijn hier rijk vertegenwoordigd. Er leven hier net zoveel eekhoorns als bij ons meeuwen, zo lijkt het. Na dit “actieve° deel zijn we naar Huntsville centrum gereden en hebben daar een beetje rondgelopen. In afwachting van de big match genieten we daarna nog een poosje op een strandje van de zon…..

Tja en dan zijn ook wij een beetje teleurgesteld….van korte duur, dat dan weer wel. Het is en blijft “maar” een spelletje. Er zijn veel belangrijkere e/o ergere dingen om je druk over te maken…..

 

2 opmerkingen:

  1. Helemaal gelijk Joke, ziet er weer goed uit! Volg jullie reis, fijne vakantie verder. Geniet beiden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Doen we zeker Atie. Leuk dat je ons een beetje volgt!

    BeantwoordenVerwijderen