woensdag 9 juli 2014

Niagara Watervallen - Huntsville


Toronto hebben we gisteren achter ons gelaten. Na het ontbijt zijn we op ons gemakje naar de Niagara Falls gereden. Wat een prachtig natuur geweld!! 155 miljoen liter water stort hier per minuut naar beneden….. Er zijn twee watervallen, de American Falls en de Horseshoe of Canedian Falls. De laatste is beduidend groter dan de eerste.  Aan de toeristische “kermis” er omheen (varen met een boot, een vlucht met een helicopter e.d.) doen wij niet mee.  Wij komen hier puur voor de watervallen en die zijn ronduit overweldigend, indrukwekkend en spectaculair!!
We rijden vandaag terug naar Toronto om vervolgens nog een stuk noordwaards richting Huntsville te rijden. Onderweg komen we door leuke dorpjes, langs mooie “optrekjes”, boerderijen, wijngaarden en prachtige vergezichten. Gisteren hebben we veel water naar beneden zien vallen maar vandaag ook!! Het kwam met bakken uit de hemel!!
 
 
 

1 opmerking:

  1. Leuke verhaaltjes weer mam!! Mooi zeg die watervallen! Balen dat het regende.. Misschien fijn om te weten dat het hier gisteren ook geen seconde droog geweest is ;-) Veel plezier! Xx Jeanette

    BeantwoordenVerwijderen