vrijdag 18 juli 2014

Sun Peaks


We zijn een groot deel van de dag onderweg om van Whistler naar Sun Peaks te rijden. De rit is schitterend. Het eerste deel zijn de bergen mooi groen en komen we prachtige helblauwe meren tegen.
 
Regelmatig gaan we er even uit om van het uitzicht te genieten. Later wordt de omgeving ruiger en droger. Steile rotsige bergen waar modder- en of sneeuwlawines eerder soms flink hebben huisgehouden. Je ziet dat er hele stukken zijn weggevaagd. Foto’s maken gaat het laaste deel lastig omdat het door de hitte behoorlijk heiïg is geworden, dat is wel jammer.

Sun Peaks is wederom een wintersportplaats. In tegenstelling tot gisteren is het hier behoorlijk uitgestorven. De plaats zelf ziet er prachtig uit maar verder is er weinig leven in de brouwerij.


Nadat we zijn ingecheckt en een biertje hebben gedronken wandelen we een stuk door de omgeving. Er schijnen beren gezien te zijn maar wij komen ze niet tegen…..

Vandaag hoorde en lazen ook wij over een groot aantal Nederlanders die omgekomen zijn bij een vliegtuigramp, vreselijk! Vorig jaar vlogen wij nog met Cees en Corina (en ook al eerder) met vlucht MH17 naar Kuala Lumpur, dat is wel schrikken….het zal je gebeuren…. Dan sta je er toch weer even bij stil en ben je dankbaar dat alles tot nog toe goed gaat hier!!

2 opmerkingen:

  1. Hoi vakantiegangers. Het ziet er allemaal prachtig uit. Genieten jullie er maar van. Groet ria

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Genieten doen we zeker Ria!! En jullie vast ook van het mooie weer in Nederland. Groetjes xx

    BeantwoordenVerwijderen