maandag 13 juni 2016

Grand Canyon

Zondag, 12 juni 2016
We zijn vanmorgen al vroeg op pad gegaan. De route loopt van Scottsdale naar de Grand Canyon. Het gebied waar we doorheen rijden is mooi en bergachtig. Vandaag is de omgeving veelal groen en bebost in tegenstelling tot de vorige dagen. De geplande wandeling bij Slide Rock State Park slaan we over want er staat een enorme file en daar passen we voor. Iets verderop komen we het kleine broertje van de Grand Canyon tegen; Oak Creek Canyon….prachtig! Ook hier slaan we de wandeling over omdat we bang zijn dat we tijd tekort komen in Grand Canyon NP. Achteraf hebben we daar niet verkeerd aan gedaan.





Over de Grand Canyon kunnen we heel kort zijn…..in één woord GEWELDIG!! Wat een indrukwekkend gebied is dit. Het is lastig te vangen met foto’s en ook in woorden is het niet uit te drukken. Dit moet je gewoon gezien hebben om te weten hoe het is…..




2 opmerkingen:

  1. Schitterend mooi!! Maar we snappen wel wat je bedoeld...je kan nog zo'n mooie foto hebben...het is toch de beleving! Fijn om te zien dat jullie genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Precies Corina!! Groetjes uit de USA x

    BeantwoordenVerwijderen