donderdag 23 juni 2016

Yosemite NP

Woensdag, 22 juni 2016.

Zoals gezegd blijven we nog een dagje in Yosemite NP. Het liefst waren we begonnen met het beroemde “Mariposa Grove” dat bekend staat om de grote bomen die er staan. Helaas is dit deel van het park gesloten wegens onderhoudswerkzaamheden….dat is jammer. Er zijn hier in het park legio trails die gelopen kunnen worden. Je kunt kiezen te kust en te keur. Daarom starten we de dag met een wandeling naar Taft Point. We worden rijkelijk beloond met een prachtig uitzicht!

Je moet toch wel goed gek zijn om hier in deze enorme kloof op een koord te gaan lopen…..Vervolgens zijn we met de shuttle naar Glacier Point gegaan. Je hebt hier het gevoel alsof je op de top van de wereld bent, wat een uitzicht!! Er zijn weer heel wat plaatjes geschoten met de camera.
Daarna nog richting Yosemite Village gereden, maar daar was het zó druk dat we op een goed moment rechtsomkeer zijn gegaan. Onderweg terug zagen we nog een prachtige waterval en aan de Merced Rivier hebben we een soepje gegeten. En zo was het al met al een heerlijk “zen” dagje.

3 opmerkingen:

  1. Ben blij dat jullie de hitte overleefd hebben! Wij genieten van jullie blog! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha wij ook Corina. Van ons leven nog nooit zoiets meegemaakt. Nu weer prima temperaturen. Leuk dat jullie ons volgen en bedankt voor jullie reactie´s...leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is altijd handig om een rijbewijs te hebben, al snap ik in deze situatie dat je liever niet rijdt. Maar een autorijbewijs is altijd handig om te hebben.

    BeantwoordenVerwijderen