donderdag 9 juni 2016

Los Angeles II


Woensdag 08 juni 2016

De dag begint fris en heiig. Al snel breekt de zon door en stijgt de temperatuur in no time, maar heiig blijft het helaas wel. Omdat de dag zo fris begon hebben we de korte broeken in het hotel laten liggen….spijt, spijt, spijt. We rijden vandaag een rondje langs o.a. bekende bezienswaardigheden en plaatsen. Echt super leuk om te bekijken! Zo komen we langs en door Bel Air, Beverly Hills en natuurlijk Hollywood.
 
De huizen zijn er enorm en om over de auto’s die rondrijden maar te zwijgen. We hebben van ons leven nog nooit zóveel Lamborghini’s, Maserati’s, Mustang’s, Porches, Rolls Royce en Ferrari’s gezien.
 
Helaas komen we niks bekends tegen en een bakje koffie bij Richard Gere zit er ook niet in. Ons rondje gaat verder door een bergachtig gebied met mooie vergezichten. We eindigen laat in de middag wederom in Santa Monica waar we heerlijk aan de Boulevard hebben gegeten. Als we nog maar net zitten blijkt het een populaire tent voor mensen met wat geld te zijn, de ene na de andere big spender komt met zijn bolide voorrijden. En wij, wij kijken onze ogen uit! Het valt ons trouwens wel op dat de contrasten in alle opzichten enorm zijn….stinkend rijk of straatarm, een mega villa of slapen op een stukje folie in het park, zo mager als een lat of een kont als een olifant…..
Helaas willen niet alle foto's uploaden....hopelijk volgen er later meer.....

2 opmerkingen:

  1. Super om op deze manier weer een beetje met jullie mee te mogen!
    Groet, Alinda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat je mee leest Alinda!!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen